Cizre’de ambulans helikopter 6 aylık Büşra için havalandı

Cizre’de ambulans helikopter 6 aylık Büşra için havalandı
Şırnak’ın Cizre ilçesinde solunum rahatsızlığı bulunan 6 aylık Büşra Güneş, acil bir durumda ambulans helikopter ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Cizre ilçesinde yaşayan küçük Büşra, solunum sorunları nedeniyle 3 No'lu Aile Sağlık Merkezi'ne götürüldü. Yapılan tedavilerin ardından, bebeğin durumunun ciddiyeti göz önüne alınarak, tıbbi donanımlı bir yoğun bakıma alınması ve daha ileri tedavi için Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesi kararı alındı.

Acil durum ekipleri tarafından ambulansla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na getirilen küçük Büşra, buradan özel donanıma sahip bir ambulans helikopterle Elazığ’a sevk edildi. Havanın ve trafik koşullarının getirdiği zorluklara rağmen, profesyonel sağlık ekibi tarafından gerçekleştirilen bu hava ambulans operasyonu, bebeğin hızlı ve güvenli bir şekilde Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaştırılmasını sağladı.

Yoğun bakım ünitesinde gerekli tedaviye alınan Büşra Güneş'in durumuyla ilgili hastane yetkililerinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, ailesi ve yakınları endişeli bir bekleyiş içerisinde. Bebeğin sağlığına kavuşması için yapılan bu özverili operasyon, acil durumlarda hayati önem taşıyan hava ambulans hizmetinin ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar