Çıplak fotoğraflarıyla kazandığı miktar dudak uçuklattı!

Çıplak fotoğraflarıyla kazandığı miktar dudak uçuklattı!
Dünyanın en ateşli kamyon şoförü olarak bilinen Williams, kamyon şoförlüğünden vazgeçip cinsel içerikli sitelere çıplak fotoğraflarını satarak ayda 800 bin TL kazanıyor

Çıplak fotoğraflarıyla kazandığı miktar dudak uçuklattı!

Dünyanın en ateşli kamyon şoförü olarak bilinen Avustralyalı 28 yaşındaki Blayze Williams, kamyon şoförlüğü mesleğini bırakıp internet üzerinden hayranlarına açık fotoğraflarını satarak yılda 85 bin pound ( 800 bin TL) kazanmaya başladı.

111-002.jpg

Kamyon şoförü olarak yılda 46 bin pound kazandığını söyleyen Blazye, geçirdiği bir kaza sonrası ayağını kırdığını ve ve 16 ay boyunca çalışamadığını bu yüzden ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladığını söyledi.

1234.jpg

Model olan bir arkadaşının tavsiyesi üzerine şoförlüğü bırakan  Blayze Williams fotoğraflarını satmaya başladı. Fotoğraflarında cinsellikle ilgili içerik olmamasına çok dikkat ediyor.

121.jpg

Arkadaşı kendisine internet üzerinden fotoğraf paylaşarak para kazanacağını söylediği zaman bunu sadece cinsel içerikli film yıldızlarının yaptığını söyleyerek bu işin kendisine uygun olmadığını düşündü. Daha sonra bu işin kendisi için uygun olduğunu düşünüp açık fotoğraflar satmaya başladığını söyledi.

123-002.jpg

 

Genç kadın ayağı iyileştikten sonra kamyon şoförlüğü mesleğine geri dönmediğini ve fotoğraf satarak hayatını kazanmaya devam etmeye karar verdiğini söyledi.

555-002.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar