Çinli otomobil devi OMODA Avrupa'ya açıldı!

Çinli otomobil devi OMODA Avrupa'ya açıldı!
Çin merkezli otomotiv devi Chery'nin çevre dostu markası OMODA, Şubat ayının sonunda İspanya'nın başkenti Madrid'in merkezinde bulunan ünlü Cibeles Sarayı'nda çarpıcı bir marka ve ürün tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.

Chery Grubu'nun bir parçası olan OMODA, İspanya'nın başkenti Madrid'de etkileyici bir marka ve ürün tanıtım etkinliği düzenledi. Tarihi Cibeles Sarayı'nda gerçekleştirilen bu özel etkinlik, markanın Avrupa pazarına girişini simgeliyor. İspanyol hükümetinin 28 resmi temsilcisinin yanı sıra, OMODA İspanya marka elçisi ünlü şarkıcı ve aktör Jaime Lorente de etkinliğe katıldı.

Chery Group Baş Teknoloji Sorumlusu Dr. Gao Xinhua, Chery Automobile Başkan Yardımcısı Charlie Zhang, OMODA CEO'su Shawn Xu ve diğer üst düzey marka yetkilileri, bu önemli anı 300'ün üzerinde gazeteci ve bayi temsilcisiyle paylaştı. İspanya pazarına ciddi yatırımlar yapan OMODA, 28 farklı yerel bayilik grubuyla anlaşma sağladı. Bu kapsamda, Çinli marka 2024 yılı sonuna kadar İspanya'nın %93'ünü kapsayacak ve tüketicilere daha ulaşılabilir satış ve satış sonrası hizmetler sunacak 65 satış noktasının faaliyete geçmesini planlıyor.

63.jpg

BENZERSİZ BİR SUV

OMODA'nın ilk crossover SUV modeli olan OMODA C5, "Art in Motion" adını taşıyan sportif tasarım dilini benimseyerek benzersiz ve trendi takip eden bir crossover SUV tarzı sunuyor. Yüzde 78 oranında yüksek dayanımlı çelik gövdeye sahip olan OMODA C5, birçok gelişmiş akıllı sürüş destek sistemiyle standart olarak donatılmış durumda. Bu sayede kullanıcılara kapsamlı, güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

DEV HİZMET...

Küresel büyüme ve genişleme hedefleri doğrultusunda hareket eden OMODA, global bir standart, sistem ve güvence oluşturmak amacıyla kaynaklarını birleştiriyor. OMODA, kullanıcılara üst düzey bir araç satın alma ve sahiplik deneyimi vaat ederek, satış ve satış sonrası hizmetler açısından önemli bir adım atmıştır. Marka, daha verimli ve kullanıcı dostu hizmetler sunmak için dünyanın lider depolama ve lojistik tedarikçisi Kuehne+Nagel ile işbirliği yaparak İspanya'da bir teslimat merkezi (PDI kontrol merkezi), çağrı merkezi ve teknik eğitim merkezi kurmuştur.

kurbaga-tarifi.jpg

Ayrıca OMODA, İspanya'da 28 farklı yerel bayilik grubuyla anlaşmıştır. Bu kapsamda, Çinli marka 2024 yılı sonuna kadar İspanya'nın %93'ünü kapsayan ve kullanıcılara daha erişilebilir satış ve satış sonrası hizmetler sunan 65 satış noktasının faaliyete geçmesini planlamaktadır. OMODA, müşterilere 7 yıl veya 150.000 kilometre gibi uzun bir üretici garantisi sunarak markanın ürün kalitesine olan güvenini ve müşteri hizmetlerine olan bağlılığını vurgulamaktadır.

SÜRDÜREBİLİR KALKINMA PROJESİYLE ÇEVREYİ KORUYOR!

Sürdürülebilir bir geleceğe olan taahhütlerini artıran OMODA, etkinlikte Uluslararası Doğayı Koruma Birliği (IUCN) ile yaptığı ortaklığı da duyurdu. OMODA ve IUCN, Akdeniz kıyı şeridinin iklim değişikliği karşısında direncini artırmak için "Doğaya Dayalı Çözümler" (NbS) kullanarak kıyı şeridi bitki örtüsünü koruma hedefinde kararlı. Bu girişim, İspanya'nın mavi karbon politikasının uygulanmasını ilerletmek ve markanın çevre koruma ve sosyal sorumluluklarını vurgulamak amacıyla tasarlandı.

2023 yılı, OMODA'nın küresel genişlemesinde önemli bir aşama olarak değerlendiriliyor. Markanın yeni enerji çözümleri, Türkiye, Endonezya, Malezya ve diğer ülkelerdeki hükümetlerin üst kademelerinden büyük takdir ve beğeni topluyor.

news5.jpg

Rekabetin arttığı otomotiv pazarında, OMODA markası dünya genelinde 20'den fazla ülke ve bölgeye yayılarak gelişmekte olan markalar arasında önde geliyor.

İspanya'daki bu tanıtım etkinliği, OMODA için Avrupa pazarında önemli bir adımı temsil ediyor. Ayrıca, Chery Grubu altında farklı bir marka olarak çekici ve yenilikçi bir yaklaşımı daha da vurguluyor. OMODA, Avrupa pazarındaki genişlemesini gelecekte de hızlandırmayı planlıyor. Marka, üstün ürün kalitesi, süregelen teknolojik yenilikleri ve kapsamlı stratejik planlamalarıyla kullanıcılara daha geniş bir yelpazede kaliteli, akıllı modeller sunmayı hedefliyor. Bu girişim, gelecekte, çevre dostu ulaşımın dünya genelinde yaygınlaşmasını teşvik etmeye odaklanarak modanın, teknolojinin ve çevre dostu akıllı SUV'ların dünyayı dolaşmasını sağlamaya adanmış durumda.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar