Çin'den Maltepe Belediyesi ile iş birliği hamlesi

Çin'den Maltepe Belediyesi ile iş birliği hamlesi
Türkiye’de yatırım firması bulunan Çin’in Yichang Belediyesi Halk Hükümeti, Maltepe Belediyesi ile kardeş belediye ve yatırım protokolü imzaladı. 

ANKA-İmza töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’ye dışarıdan getirmeye söz verdiği yatırım hamlesine katkı sunacak önemli bir protokole imza attık. Hem Maltepe’ye hem de Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına hayırlı olsun” dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Çin’in Yichang Belediyesi Halk Hükümeti Belediye Başkanı Ma Zejiang ile kardeş belediye protokolü imzaladı. Maltepe Belediyesi’ndeki imza törenine; Başkan Kılıç’ın yanı sıra Çin’in Yichang Belediyesi Halk Hükümeti Belediye Başkanı Ma Zejiang, Yichang Belediyesi Halk Hükümeti Yüksek Teknoloji Sanayi Geliştirme Bölgesi İdare Komitesi Genel Direktörleri Guo Kangxin ile Bay Li Changqing, Dışişleri Ofisi Müdürü Cai Lu, Yiling Bölgesi Halk Hükümeti Belediye Başkanı Li Xingbing ve Yuan’an İlçe Halk Hükümeti Belediye Başkanı Liu Chao katıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar