Çin devi sahaya çıkıyor: İşte JAECOO'nun en yeni SUV araçları...

Çin devi sahaya çıkıyor: İşte JAECOO'nun en yeni SUV araçları...
Çinli otomotiv markası JAECOO, yeni enerji çağının öncüsü olarak, çevre dostu ve sürdürülebilir teknolojilere yatırım yapmaya devam ediyor. Marka, 25 Nisan’da Çin'in başkenti Pekin’de başlayacak olan 2024 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modellerini ilk kez tanıtacak.

Çinli otomotiv markası JAECOO, yeni enerji çağında liderliğini sürdürüyor ve dünya genelinde etkileyici bir büyüme sağlıyor. "Yeni Enerji, Yeni Eko, Yeni Çağ" temasıyla Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yer alacak olan JAECOO, 25 Nisan'da başlayacak bu etkinlikte JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modellerini ilk kez tanıtacak. Bu ilk gösterim, markanın "yeni ürünler, yeni teknolojiler ve yeni ekosistem" felsefesinin altını çiziyor.

JAECOO, hibrit modelleriyle yeni enerjili Off-Road pazarının öncüsü olarak biliniyor. Geçen nisan ayında gerçekleştirdiği küresel lansmandan bu yana otomotiv sektöründe hızla ilerleyen marka, "Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine" felsefesine bağlı kalarak yenilikçiliğe ve kişiselleştirilmiş Off-Road sektörüyle dünya çapındaki kullanıcılara üst düzey teknoloji ve ürünler sunuyor.

juhn.webp

JAECOO, JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modelleriyle Off-Road SUV pazarında yeni enerjili dört tekerlekten çekiş çağına öncülük ediyor. JAECOO 7 PHEV, mevcut ARDIS (Tüm Yollarda Sürüş Akıllı Sistemi) ile yeni enerji deneyimini geliştirirken, JAECOO 8 PHEV ise yeni üçüncü nesil hibrit Off-Road platformunun desteğiyle yeni enerjili Off-Road pazarında zirveye ulaşıyor.

JAECOO markası, küreselleşme sürecini ilerletirken aynı zamanda yerel operasyonları adapte ediyor ve özel, bağımsız satış ve servis ağı sistemleri kuruyor. Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda marka, yeni enerjili Off-Road haritasını ve üstün niteliklere sahip ürün, teknoloji ve hizmet zincirini küresel çapta oluşturma stratejisini de açıklayacak.

pgl.jpg

JAECOO, kullanıcılara otomobillerin ötesinde kişiselleştirilmiş yaşam deneyimleri sunarak, yeni bir gelecek teknoloji ekolojisi yaratmayı hedefliyor. Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda markanın küresel Off-Road tutkunlarıyla buluşması, yeni enerjili Off-Road pazarının ürün değerini yeniden şekillendirmesine olanak tanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar