Çiçek Sepeti'nden 'The Yeşil' tablosuna özür: Satıcıyla ilişkimizi sonlandırdık!

Çiçek Sepeti'nden 'The Yeşil' tablosuna özür: Satıcıyla ilişkimizi sonlandırdık!
Online alışveriş platformu olan Çiçek Sepeti'nde skandal bir satış ortaya çıktı. 90'lı yıllarda faili meçhul cinayetlerle özdeşleşen "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın fotoğrafının yer aldığı hediyelik ürünün, "The Yeşil Ahşap Tablo!" adıyla satıldığı ortaya çıktı.

TFF 2. Lig''de oynanan Bursaspor-Amedspor maçında açılan yüzlerce faili meçhul cinayetin sorumlusu "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım''ın pankartının tablosu online satış platformu Çiçek Sepeti''nin internet sayfasında 49.90 TL''ye satışa sunuldu.

Alışveriş sitesi Çiçek Sepeti, 1990’lı yıllardaki faili meçhul cinayetlerin sembolü ‘Beyaz Toros’ ve ‘Yeşil’ kod adlı eski istihbaratçı Mahmut Yıldırım logolu posterin ‘hediyelik ürün’ olarak satışa çıkarılması nedeniyle özür diledi.

Dün TFF 2’nci Lig’deki Bursaspor-Amedspor maçında konuk takım Amedspor’un futbolcuları ve teknik ekibi saldırıya uğramış, Bursaspor tribünlerinde 1990’lı yıllardaki faili meçhul cinayetlerin sembolü ‘Beyaz Toros’ ve ‘ Yeşil ’ posterleri açılmıştı.

ÇİÇEK SEPETİ ÜRÜNÜ SİTEDEN KALDIRDI

Konuya dair yazılı açıklamada özür dileyen Çiçek Sepeti, hatanın kontrolsüzlükten kaynaklandığını ve ürünü satan ‘Uyguncase’ adlı kuruluşla tüm ilişkilerini sonlandırdıklarını duyurdu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Durumun ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada #ÇiçekSepetiBoykot paylaşımları yapılmaya da başlandı. Satışın yapıldığı Çiçek Sepeti''nin internet sitesinde yer alan ilan, tepkilerin ardından kısa süre sonra kaldırıldı.

Çiçek Sepeti söz konusu durumla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ürünün siteden kaldırıldığını ve satıcıyla ticari ilişkisinin sonlandırıldığını belirterek özür diledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar