CHP'den 'Mehpeyker Yaman'ın' danışmanlığı hakkında açıklama

CHP'den 'Mehpeyker Yaman'ın' danışmanlığı hakkında açıklama
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP'yi "darbeci" olmakla suçlayan Mahpeyker Yaman'ı "genel başkan danışmanı" olarak atadığı iddia edildi. Söz konusu iddiaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'den yalanlama geldi.

14-28 Mayıs seçimleri sonrası değişim tartışmaları nedeniyle gündemin oldukça yoğun yaşandığı CHP'de, şimdi de danışman krizi patlak verdi.

2018 yılında AKP'den Milletvekili Aday Adayı olan Perinaz Mahpeyker Yaman'ın 26 Mayıs 2023’te CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ‘Kadın ve Aile Politikaları’ndan sorumlu danışman olarak atandığı öne sürüldü.

Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı olduğu iddia edilen Yaman'ın, geçmişte CHP'yi "darbeci" olmakla suçladığını ortaya koyan paylaşımları ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

EREN ERDEM İDDİALARI YALANLADI

Servis edilen haberlere ilişkin CHP'den açıklama geldi. Haberleri yalanlayan CHP Medya Planlama ve Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Tele1'e yaptığı açıklamada “Böyle bir isim ataması söz konusu değil. Bu nasıl gündem oldu bilmiyorum. Genel Merkezimizde Perinaz Mahpeyker diye bir genelgemiz yok. 4 Haziran’dan sonra danışman kadrosu sıfırdan kuruldu. Bu isimli bir danışman yok” dedi.

tweet1.jpg

tweet2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar