CHP'nin yeni MYK'sına Tanju Özcan'dan zehir zemberek sözler: "Bu liste bir meydan okumadır"

CHP'nin yeni MYK'sına Tanju Özcan'dan zehir zemberek sözler: "Bu liste bir meydan okumadır"
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün belirlenen CHP'nin yeni MYK'sına sert sözlerle yüklenirken, "Bu liste bir hodri meydan çıkışıdır. Siyasi bir resttir... Ben bu resti görüyorum" ifadelerini kullandı.

Gonca Bilgiç / Günboyu

Eylül ayında bir yıl süreyle Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 28 Mayıs seçimlerinin ardından sert sözlerle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenmişti.

Seçimlerin ardından Kılıçdaroğlu'nun istifa ederek partinin başına İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçmesi gerektiğini savunan Özcan, bugün açıklanan CHP'nin yeni MYK'sına da ateş püskürdü.

"SİYASİ BİR RESTTİR! BEN BU RESTİ GÖRÜYORUM"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özcan, "CHP’nin yeni MYK'sını inceledim. 1-2 isim dışındaki arkadaşların isimlerinin Faik Öztrak, Tuncay Özkan, Oğuz Kaan Salıcı ve Engin Özkoç tarafından belirlendiği mesajını aldım. Bu mesaj başta Sayın Ekrem İmamoğlu'na verilmiştir.Ben ve benim gibi değişim isteyenler de payını almıştır.Bu liste bir hodri meydan çıkışıdır. Siyasi bir resttir… Ben bu resti görüyorum…Mevzu memleket ise koltuk teferruattır!" ifadelerini kullandı.

twit1.jpg

Açıklanan yeni MYK listesi birçok gazeteci tarafından parti içerisinde Ekrem İmamoğlu'na yönelik bir pozisyon alma olarak değerlendirilirken, gazeteci Nevşin Mengü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ekrem İmamoğlu’na “oğlum bak git” MYKsı gibi görünüyor" sözlerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar