CHP'li Yılmaz Büyükerşen'den müjdeli haber! Ocak ayından itibaren...

CHP'li Yılmaz Büyükerşen'den müjdeli haber! Ocak ayından itibaren...
Cumhuriyet Halk Partili Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 2021 yılında belediyede en düşük maaşın 3 bin 350 TL olacağını açıkladı.

CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Ocak ayından itibaren belediye personelinin alacağı en düşük maaşın 3 bin 350 TL olacağını açıkladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yaptığı açıklamaya göre, yarın açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun Büyükşehir Belediye personelinin alacağı en düşük maaş Ocak ayı itibariyle 3 bin 350 TL'den az olmayacak.

Daha önce de CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belirledikleri en düşük ücretin 3 bin 100 TL olacağını açıklamıştı. 

Büyükerşen'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Emek en yüce değer! Yarın açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun, şehrimiz için yaz, kış, gece, gündüz demeden çalışan belediye personelimizin alacağı en düşük maaş Ocak ayı itibariyle 3350 TL'den az olmayacak. Bu şehre kattığınız tüm güzellikler için sizlere minnettarım!" dedi.

yilmazbuyukersen.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar