CHP’li vekil AKP’lilere böyle isyan etti: SMA hastalarının aileleri çocuklarının hayatını kurtarmak için çırpınıyor

CHP’li vekil AKP’lilere böyle isyan etti: SMA hastalarının aileleri çocuklarının hayatını kurtarmak için çırpınıyor
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, TBMM'de yaptığı konuşma sırasında SMA hastalarına dikkat çekerek, "SMA hastalarının aileleri bir kuruş daha toplamak için, çocuklarının hayatını kurtarmak için çırpınıyor" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, TBMM'de yaptığı konuşma sırasında SMA hastalarına dikkat çekerek, "AK Partili bürokratlar birden çok yerden TL, dolar üzerinden devasa miktarda maaş prim almaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Deniz Yavuzyılmaz, "AK Partili bürokratlar birden çok yerden TL, dolar üzerinden devasa miktarda maaş prim almaya devam ediyor. Bu şirketlerden biri de Türk Telekom. Genlerimiz iş bulamazken, esnaf kepenk kapatırken 4 maaş ikramiye aldılar" şeklinde konuştu.

Konuşmasını, "SMA hastalarının aileleri bir kuruş daha toplamak için, çocuklarının hayatını kurtarmak için çırpınıyor. Diğer yanda, AK Partili yetkililer çift dikiş, üç dikiş maaşlar almaya, vatandaşın hakkını yemeye devam ediyor!" sözleriyle paylaşan Yavuzyılmaz'ın konuşması şöyle:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar