CHP'li gençler Fethiye'de camilere el attı: Atıl camilerini hep birlikte ayağa kaldıracağız

CHP'li gençler Fethiye'de camilere el attı: Atıl camilerini hep birlikte ayağa kaldıracağız
CHP Fethiye örgütü, atıl durumdaki camilerin tadilat ve boyama işlemlerini CHP Gençlik Kolları üyesi gençlerle başlattı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, "Görmezden gelinen bu ayıbı bitirmek için Fethiye'nin atıl camilerini hep birlikte ayağa kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

CHP Fethiye örgütü, atıl durumdaki camilerin tadilat ve boyama işlemlerini CHP Gençlik Kolları üyesi gençlerle başlattı.

Oda Tv'de yer alan habere göre; 30'a yakın caminin bakımını yaptıran ve "İbadethaneler bu durumda olmamalı" diyerek eline fırça alıp atıl durumdaki tüm camiler için ilçe örgütüyle birlikte tadilat çalışması başlatan CHP'nin Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, "Bu görüntüler camilerimize yakışmıyor. Çalışmalarımızdan cemaat mutlu oluyor. 'Camileri ahır yaptılar' yalanlarına sarılanlar utansın şimdi. Bugün de Gökben Köyümüzün Camisini boyadık muhtarımız Sami Alkaya ve Mahalle Sorumlumuz Mehmet Büber’e de yardımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

"TURİSTLERE MAHÇUP OLUYORUZ"

"Biz atıl durumda olan camilerimizi ayağa kaldırmaya çalışıyoruz." diyen CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, "Görmezden gelinen bu ayıbı bitirmek için Fethiye'nin atıl camilerini hep birlikte ayağa kaldıracağız. Fethiye sahiliyle,  yaylalarıyla, köyleriyle zengin bir turizm şehri. İbadethanelerde bu zengin zincirin birer halkası.

Camileri turistlerde ziyaret ediyor ama atıl görüntüler yüzünden mahçup oluyorduk.

Başlattığımız çalışmalarla camiler turizme de yakışır olmalı" diyerek sözlerini tamamladı.

İşte tadilat görüntüleri:
chp1-001.jpgchp2-003.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar