CHP'den Kılıçdaroğlu'na özel 'Hele bi gel' klibi

CHP'den Kılıçdaroğlu'na özel 'Hele bi gel' klibi
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için CHP tarafından bir video paylaşıldı. Pinhani'nin 'Hele bi gel' şarkısının yer aldığı görüntülere, Kılıçdaroğlu’nun, “Geleceğim, seçimlerden sonra geleceğim" sözleriyle karşılık verildi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı''nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için seçimlere aylar kala çalışmalar hız kazanmış durumda. 

Bugün, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen imzalanan protokol ile Türkiye''de seçimlerin 14 Mayıs''ta yapılacağı kesinleşti. Yaklaşık 2 ay içerisinde sandık başına gidecek olan vatandaşların oyunu kazanmanın önemli yollarından biri de seçim boyunca yapılacak iletişim kampanyaları olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Geleceğim, seçimlerden sonra geleceğim. Helal lokmasını ağzından aldığınız vatandaşın hakkını, hukukunu sormak için geleceğim. Yemin olsun ki kaçacak delik bulamayacaksınız” sözlerine yer verilen videoda Pinhani grubunun “Hele bir gel” isimli şarkısı kullanıldı.

"13. CUMHURBAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU GELİYOR"

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan CHP Genel Başkanı Başdanışmanı Deniz Demir, “Kucaklaşmanın, adaletin, özgürlüğün, barışın zamanı geliyor. Uzundur beklediğimiz o güzel gün geliyor. 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu geliyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar