CHP'den 'Cemal Canpolat' açıklaması: Gereken yapılacak

CHP'den 'Cemal Canpolat' açıklaması: Gereken yapılacak
CHP İstanbul İl Kongresi’nde adaylardan Cemal Canpolat’ın yaptığı konuşmayla ilgili eleştiriler sürerken, CHP'den açıklama geldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır Canpolat ile ilgili, "Gereken yapılacak" diye konuştu.

CHP İstanbul İl Kongresi'nde adaylardan Cemal Canpolat'ın yaptığı konuşmayla ilgili eleştiriler sürerken, CHP'den açıklama geldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır Canpolat ile ilgili, "Gereken yapılacak" diye konuştu.

Başarır, basın toplantısında şunları söyledi:

"Ve bundan da bir arkadaşımız rahatsız olmuş, İstanbul İl Kongresi'nde yapılmış. Bunun için gereken yapılacak. Listelerle işe adam alınmıyor. Kim hakediyorsa, kimin ihtiyacı varsa çocukların CV'lerine bakılıyor. Ben liste vermem, bizim ahlakımızla örtüşmüyor. "

NE OLMUŞTU?

Pazar günü yapılan CHP İstanbul İl Kongresi’nde adaylardan biri olan Cemal Canpolat, konuşması sırasında bazı delegelerin ve delege yakınlarının kongrede Özgür Çelik’ten yana tutum sergilemeleri için Ekrem İmamoğlu tarafından İBB’ye işe alındığını iddia etmişti.

Kongrede konuşan Cemal Canpolat, "Belediye başkanı olduktan sonra CHP örgütünü dışarıda bırakmayı kabul edemiyorum. CHP'lilerin başka partiler üzerinden işe girmesini içime sindiremiyorum. CHP'den istifa edip İYİ Parti üzerinden işe girme dönemi pazar gününden itibaren bitecektir. Sağ siyasetle belediyecilik olmaz. AKP'nin devşirme kadrolarıyla belediyecilik yapamazsınız. İYİ Parti kadrolarıyla solcu belediyecilik yapamazsınız" demişti.

Canpolat'ın konuşmasının ardından salondan ayrılan Ekrem İmamoğlu ise, "Çok çirkinleştirdiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiz yürüyeceğiz" tepkisini göstermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar