CHP'den AKP'li Başkana mal varlığını açıkla çağrısı

CHP'den AKP'li Başkana mal varlığını açıkla çağrısı
CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a mal varlığını açıklaması için çağrıda bulundu.

Ayvalık Belediye Başkanı ve CHP'nin Başkan Adayı Mesut Ergin, gelecek dönem projelerini tanıtmak üzere düzenlenen bir toplantıda kamuoyu ile buluştu. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, İl Başkanı Erdem Köybaşı, Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, CHP Meclis Üyesi Adayları, Ayvalık Oda Başkanları, dernekler, STK'lar, meslek örgütleri üyeleri ve yönetim kurulu temsilcileri, iş insanları ile yazılı, görsel ve dijital medya temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in mesajının okunmasıyla başlayan etkinlikte, Mesut Ergin döneminde gerçekleştirilen işler ve projeleri içeren bir video izlendi.

Toplantıda söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Ayvalık'ın başarısının önemine vurgu yaparak, "Ayvalık zaten rüştünü ispat etti. Ama yetiyor mu, yetmiyor. Çünkü önümüzde büyükşehir belediye seçimleri var. Her bir oy çok kıymetli. O zaman Ayvalık nasıl değişiyor, gelişiyor, hep birlikte göreceğiz. Sizler sayesinde umut var, gelecek var" dedi.

Toplantıda söz alan CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ise Ayvalık'ta yapılanları değil, yapılmayanları vurgulayarak, "Yücel Yılmaz beş yıldır burayı yok saydı. Biz de sandıkta onu yok sayacağız. BASKİ çalışanlarının ücretlerinin yarısı ödenmiş. Bizim kadrolarımız nasıl Ayvalık'ta o borçları kapattıysa, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde de o borçları kapatacak. Nasıl ki Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı. Yücel Yılmaz da çıksın mal varlığını açıklasın. Bu kente saygılı olmasını, şeffaf, dürüst bir açıklama yapmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantı, Ergin'in gelecek dönem vizyonunu paylaşması ve katılımcıların sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar