CHP'den 10 vekil kapan Gelecek Partisi'den yerel seçimde ittifakla ilgili çarpıcı açıklamalar

CHP'den 10 vekil kapan Gelecek Partisi'den yerel seçimde ittifakla ilgili çarpıcı açıklamalar
TV100'de Eşit Ağırlık programına konuk olan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, yerel seçimlere dair kulis bilgileri paylaştı. Şahin, "Yerel seçimle CHP'yle ittifak yapacak mısınız?" sorusuna "Bu süreci biraz da yerel dinamikler belirleyecek" yanıtını verdi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Tv100’ün ilgiyle izlenen programı Eşit Ağırlık programında Erdoğan Aktaş, Gazeteci Barış Yarkadaş, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Av. Cem Kaya, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, hukukçu Dr. Ruşen Gültekin gündemi değerlendirdi.

“BİLGİLERİ SAKLI TUTUYORUZ”

Yaklaşan yerel seçimler hakkında açıklamalar yapan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, bölgelere göre ittifak koşulları oluşabileceğini söyledi. Bu konuya ilişkin bilgileri saklı tuttuklarını söyleyen Şahin, “Bir iddiamız var, biz bunu sonuna kadar taşıyacağız ama şartlara göre kapılar açık" dedi

"BU SÜRECİ BİRAZ DA YEREL DİNAMİKLER BELİRLEYECEK"

Erdoğan Aktaş'ın "CHP’yle kapılar açık mı?" sorusuna Şahin "Genel Merkez seviyesinde süreç ne getirir onu göreceğiz ama yerelde kendiliğinden dinamikler oluşabiliyor. Bu süreci biraz da yerel dinamikler belirleyecek" yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar