CHP’deki para sayma soruşturmasında yeni gelişme! Onur Öksel adliyede

CHP’deki para sayma soruşturmasında yeni gelişme! Onur Öksel adliyede
CHP’deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel bugün adliyeye gelerek ifade verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya platformlarında paylaşılan ve CHP İstanbul İl Başkanlığından para sayarken görüntülerin yayılmasına neden olan olaya ilişkin soruşturmayı derinleştiriyor. Bugün, Onur Öksel adlı bir şahıs, adliyeye gelerek yaklaşık bir saat boyunca ifade verdi. Ancak, basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakarak adliyeden ayrıldı.

istanbul-ek-bilgi-ve-goruntuyle-chpd-29699-1.jpg

SORUŞTURMA HAKKINDA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in, eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski CHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Can Poyraz'ın da ifadeleri alındı. Keleş'in ifadesinde, parayı CHP İstanbul il binasını satan Ali Rıza Braka'nın avukatlık ofisinde teslim aldığını belirttiği öğrenildi.

Soruşturma aynı zamanda, Ali Rıza Braka ve İmamoğlu İnşaat Şirketi'nin Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın da şüpheli sıfatıyla ifadelerine başvuruldu. Braka'nın ifadesinde, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun adını geçirerek, 6 Kasım 2019'da Beyoğlu 3. Noterliği'nde bir satış sözleşmesi imzaladığını belirttiği öğrenildi. Bu nedenle, Kaftancıoğlu'nun da şüpheli olarak ifadeye çağrıldığı bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar