CHP lideri Özel halk buluşmasının finalini o ilçede yapacak

CHP lideri Özel halk buluşmasının finalini o ilçede yapacak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmalarının son ayağını memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gerçekleştirecek. Halk buluşması 29 Mart Cuma günü saat 17.30'da Koza Parkı Kavşağı'nda düzenlenecek.

Seçim çalışmalarını görkemli bir finalle sonlandırmak isteyen Turgutlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Belediye Başkan Adayı olan Çetin Akın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'i Turgutlu'da misafir edecek. Bu buluşma aynı zamanda Özel ile Akın'ın seçim kampanyasındaki son halk buluşması olacak.

Turgutlu Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Çetin Akın, "Uzun süredir sürdürdüğümüz harika bir kampanya var. 31 Mart yerel seçimlerinin son halk buluşmasını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'in katılımıyla Turgutlu'da gerçekleştireceğiz. Bu, tarihi bir buluşma olacak. Turgutlu ve Manisa'da umut dorukta, heyecan yüksek; kazanmaya hazırız. Tüm hemşehrilerimi 29 Mart Cuma günü saat 17.30'da Koza Parkı Kavşağı'ndaki büyük buluşmamıza davet ediyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar