CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, çarpıcı gerçekleri belgeleri ile açıkladı

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, çarpıcı gerçekleri belgeleri ile açıkladı
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, çarpıcı gerçekleri belgeleri ile ortaya çıkardı. Arık, Kayseri Tomarza ilçesinde belediye başkan yardımcısının firmasına belediye kasasından 4 milyon TL ödendiğini söyledi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, skandallar zincirini belgeleri ile ortaya döktü. Hayali faturalar ile iş yapıldığını söyleyen Arık, "Yol yapımında, çatı yapımında, tuvalet yapımında aynı malzemeler kullanılıyor. Çünkü bu faturalar hayali faturalar. Üstelik hemşerilerimin içine edecekleri 100 bin dolarlık tuvalete de ihtiyaçları yok" ifadelerini kullandı. 

"İNSANLAR ÖLÜYOR, İNSANLAR AÇ"

Çiftçinin ürününün tarlasında kaldığına dikkat çeken Arık, "Mehmet emminin traktörü hacizli, ahırındaki ineğinin yiyeceği samanı yok. Ayşe teyzenin bileziğini satıp okuttuğu çocuk evinde bekliyor atanamamış. Ali emmimin mühendis çocuğu, babasından utanıp annesinin mutfak harçlığından alıyor. Daha dün 45 yaşında bir vatandaşım eline "iş, aş" yazarak intihar etti. İnsanlar ölüyor, insanlar aç" dedi. 

'FATURALARI TEK TEK GÖSTERDİ'

Arık, belediye meclis üyesine ait akaryakıt istasyonundan, belediyenin benzinli ve LPG'li araçlarına kesilen 46 bin 500 liralık faturayı göstererek, "Belediyede LPG'li araç yok. Belediyede benzinli araç yok" dedi. 

"40 DEFA DA YIKANSANIZ, TEMİZLENMEZSİNİZ"

Tomarza belediye başkanının babasının dükkanından alınan faturayı da gösteren Arık, "Işık Marketten, babasının dükkanından 'çok kirlendik' diye 5500 liraya sıvı sabun almış. 40 defa da yıkansanız temizlenemezsiniz" dedi. 

İşte o görüntüler: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar