CHP heyeti, ölümünün 14'ncü yılında eski Başbakan Bülent Ecevit'i andı

CHP heyeti, ölümünün 14'ncü yılında eski Başbakan Bülent Ecevit'i andı
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 3'ncü Geenel Başkanı ve eski Başbakan Bülent Ecevit'i ölümünün 14'ncü yıl dönümünde mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) 3’üncü Genel Başkanı 5 Kasım 2006'da yaşama veda eden eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 14’üncü yıl dönümünde Devlet Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. 

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ali Öztunç, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, CHP Milletvekilleri ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın hazır bulunduğu törende, heyetler Ecevit’in kabrine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Bülent Ecevit’in kabri başında yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

“Genel Başkanımız Bülent Ecevit’i ziyaret ediyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer Genel Başkanımız Bülent Ecevit’i özlüyoruz. O Kıbrıs’ın 5 parmak dağlarına milliyetçiliği yazdıran, Türk siyasetine, Türk devlet hayatına dürüstlüğü gösteren eşsiz bir liderdi. Rahmetli Bülent Ecevit Genel Başkanımız sadece siyasi kimliği ile değil aynı zaman da hayatıyla da hepimiz için örnek olmuştu. Bugün kendisini özlemle saygıyla, sevgi ile anıyoruz. Sayın Genel Başkanım kabrinizin başında size saygılarımızı iletiyoruz. Bu vesileyle hanımefendi eşiniz Rahşan Ecevit’i de saygı ile anıyoruz. Saygılarımızı sunuyoruz.” (ANKA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar