Kılıçdaroğlu'ndan anlamlı ziyaret: Elektriği kesilen ailenin evine gitti

Kılıçdaroğlu'ndan anlamlı ziyaret: Elektriği kesilen ailenin evine gitti
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, artan elektrik faturalarını gündemde tutmaya devam ediyor. 3 aylık faturasını bilinçli olarak ödemeyen Kemal Kılıçdaroğlu, kesilen elektriği sonrası yayınladığı videolar ile halkın faturalarını ödeyemediğini dile getirmişti. Bugün de benzer gündemini devam ettiren Kılıçdaroğlu, Ankara Mamak'ta elektriği kesilen bir ailenin evini ziyaret etti.

ELEKTRİĞİ KESİLEN AİLEYİ ZİYARET ETTİ!

Yılbaşında elektriğe yapılan fahiş zamma tepki gösteren ve ''Erdoğan düzenlemeyi geri çekene kadar hiçbir elektrik faturasını ödemeyeceğini'' açıklayan ve 3 aylık elektrik faturasını ödemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun elektriği kesilmişti. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile yayınladığı bir videoda milyonlarca vatandaşın bu durumda olduğuna dikkat çeken CHP lideri, yapılan zamlar için geri çekin çağrısını yinelemişti.

MAMAK''TA ANLAMLI ZİYARET

Kılıçdaroğlu, Ankara Mamak''ta elektriği kesilen bir aileyi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamada, "Bir avuç insan zenginleşti, milyonlarca insan fakirleşti. Geldiğimiz tablo budur. Artık bu tablo, çağın öfkesini dile getirdiği bir tablo olmaya başladı. Bunun değişmesi lazım" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar