Almanya'daki Kılıçdaroğlu, İstanbul'a dönüyor

Almanya'daki Kılıçdaroğlu, İstanbul'a dönüyor
Almanya'da yurtdışı ziyaretlerine devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'a dönüyor.

KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'A DÖNÜYOR

ABD ve İngiltere ziyaretlerini tamamlayan ve Almanya''ya geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun özel uçakla İstanbul''a dönüyor. CHP Lideri''nin Almanya''daki tüm programlarını iptal ettiğini söyleyen gazeteci Merdan Yanardağ, Kılıçdaroğlu''nun dönüş hazırlığında olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu''nun yargılandığı davada başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere siyasilerden de destek gelmişti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da İmamoğlu''na destek vermek için İstanbul''a dönüyor.

BUGÜN ERKEN SAATLERDE BERLİN''E HAREKET ETTİ

İstanbul Havalimanı''na gelen Kemal Kılıçdaroğlu, VIP Salonu''nda bir süre dinlendi. Kılıçdaroğlu ile beraberindekiler, Türk Hava Yolları''nın TK 1721 sefer sayılı uçağıyla saat 08.55''te Almanya''ya hareket etti.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili Yunus Emre de Kılıçdaroğlu ile Berlin''e gitti.

Kılıçdaroğlu, Almanya ziyaretinde endüstriyel dönüşüm başdanışmanı Jeremy Rifkin ile çeşitli temaslar ve çalışma toplantıları gerçekleştirecekti; ama İstanbul''a dönüp Ekrem İmamoğlu''na destek verme kararı aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar