CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce kimdir? Ayşe Ünlüce kaç yaşında, nereli? Mesleği ne?

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce kimdir? Ayşe Ünlüce kaç yaşında, nereli? Mesleği ne?
Ayşe Ünlüce kimdir? Uzun yıllardır Yılmaz Büyükerşen'in başkanlık yaptığı Eskişehir'de değişim yaşandı. CHP Eskişehir adayı olarak Ayşe Ünlüce'yi açıkladı. İşte Ayşe Ünlüce hakkında bilinmeyenler...

101433.jpg

Eskişehir, uzun yıllardır Yılmaz Büyükerşen'in başkanlık yaptığı süreçten sonra CHP'nin yeni adayı Ayşe Ünlüce ile bir değişim sürecine giriş yapıyor. Ayşe Ünlüce'nin kimliği, yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte Ayşe Ünlüce hakkında detaylar:

AYŞE ÜNLÜCE KİMDİR?

1970 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Ayşe Ünlüce, eğitim hayatına Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde başladı ve bu fakülteden mezun oldu.

Hukuk alanındaki birikimiyle dikkat çeken Ünlüce, Adalet Bakanlığı bünyesinde bir süre hâkimlik görevini üstlendi. 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde 1. Hukuk Müşaviri olarak atanarak kamu yönetiminde önemli bir pozisyona sahip oldu. 2018 yılından itibaren ise Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter olarak görev yaptı.

ÖZEL HAYATI

Ayşe Ünlüce, 2 çocuk annesi olarak bilinmektedir. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Av. Aydın Ünlüce'nin eşi olarak tanınmaktadır. Bu zorlu süreçte önceki görevinden istifa eden Ünlüce, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştur.

Ayşe Ünlüce'nin adaylık süreci, Eskişehir'de uzun yıllardır devam eden siyasi çizgiye yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Ayşe Ünlüce'nin adaylığı, CHP'nin Eskişehir'deki geleceği konusunda önemli bir dönemeç olarak değerlendirilmektedir.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar