Cezaevindeki Dilan Polat'a bir darbe daha

Cezaevindeki Dilan Polat'a bir darbe daha
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın cezaevine girmeden önce 300 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Savcılık, o dava için takipsizlik kararı verdi.

Cezaevinde bulunan Dilan Polat'a bir kötü haber daha geldi. Suç duyurusunda bulunduğu dava için savcılık takipsizlik kararı verdi.

Polat çiftinin davasını yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, katıldığı 2. Sayfa programında 300 dosyanın savcılıkta olduğunu söylemişti.

Dilan Polat'ın, cezaevine girmeden önce kendisine sosyal medyada hakaret eden kişiler olduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Emrullah Erdinç, tüm hesaplarına el konulmuş olması sebebiyle Polat ailesi buradan bir gelir elde edebilir," demişti. Uzlaşmada ödenen rakamın minimum 30 bin TL olduğunu da hatırlatan Erdinç, "30 bin TL, şu anki dosya için söylüyorum 300 dosyadan 9 milyon TL eder. Legal para mı? Tamamen legal para!" şeklinde konuşmuştu.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Show Haber'in haberine göre, cezaevinde bulunan Dilan Polat'a kötü haber savcılıktan geldi. Savcılık, Dilan Polat'ın şikayette bulunduğu yorumlar hakkında 'Hakaret sayılmaz' hükmünü vererek takipsizlik kararı verdi. O yorumlar için 'Hakaret sayılmaz' diyerek takipsizlik kararı verdi.

s-c1d8c0ed0694395197532f711d70dc51e28d302e.webp

dd.jpg

rfr-002.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar