Ceza konserinde korkutan anlar!

Ceza konserinde korkutan anlar!
Ünlü rapçi Ceza'nın konserinde alkolü fazla kaçıran gençler birbirlerine girdi. Güvenlik ekiplerinin uzun süren kavgayı ayırma çabaları sonucunda, bir kişi fırsattan istifade ederek Ceza'nın üstüne atladı. Ceza'ya sarılmak isteyen hayran, istediği tepkiyi alamayınca hayal kırıklığına uğradı.

Şarkıları milyonlarca kez dinlenen, rap müziğin öncü isimlerinden olan Ceza''nın Kocaeli konseri olaylı bitti. Konser sırasında kavga eden gençler, konseri sabote ederken sahneye atlayan genç görenleri şaşkına çevirdi.

Ceza konserinde yumruklar havada uçuştu

SAPLANTILI HAYRAN

Ünlü rap sanatçı Ceza, Kocaeli''nin Gebze ilçesinde konser verdi. Mevlana Pazar Yeri''nde düzenlenen konsere on binlerce müziksever katıldı. Konser sırasında alkollü oldukları öğrenilen gençler arasında tartışma çıktı. Daha da büyüyen tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlileri gençleri ayırabilmek için yoğun çaba sarf etti. Bu sırada sahnede yer alan Ceza da kavga eden şahıslardan sakinleşmelerini istedi. Bir hayranı ise ünlü sanatçıya sarılabilmek için kendisini sahneye attı. Ceza''nın yanına kadar giden şahıs, görevliler tarafından sahneden indirildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar