Ceren Damar davasında karar çıkmadı

Ceren Damar davasında karar çıkmadı
Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'in kopya çekerken yakaladığı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından katledilmesine ilişkin davadan karar çıkmadı. Dava, 21 Şubat'a ertelendi.

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'in katil zanlısı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet, Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi'nde üçüncü kez hakim karşısına çıktı.

'Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme’ suçundan yargılanan ve Hikmet hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen davanın karar duruşmasına taraf avukatları, Ceren Damar'ın aile yakınları, bazı milletvekilleri ve çok sayıda izleyici katıldı.

DAVA, 21 ŞUBAT'A ERTELENDİ!

Savcılık makamının bir önceki celse açıkladığı mütalaada “canavarca hisle veya eziyet çektirerek, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet, “ruhsatsız tabanca bulundurmak” ve “silahla tehdit” suçlarından da 8 yıla kadar hapsi istenen sanık Hikmet hakkında (23), kararın bugün açıklanması bekleniyordu fakat dava 21 Şubat’a ertelendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar