Cennetten köşe deniyordu! Fulya Öztürk söyledikleriyle herkesin tüylerini diken diken etti

Cennetten köşe deniyordu! Fulya Öztürk söyledikleriyle herkesin tüylerini diken diken etti
Cennetten bir köşe sloganıyla satılmıştı, yüzlerce kişiye mezar oldu. Fulya Öztürk Rönesans Rezidansın enkazından son durumu sosyal medya hesabından aktardı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

İlk gününden beri deprem bölgesinden yayın yapan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’ün sosyal medya paylaşımı herkesi üzdü.

Afet bölgesinde yaşananları anbean izleyicilere aktaran Öztürk, günlerdir gözünü kırpmadan çalışmaya devam ediyor.

Fulya Öztürk Rönesans Rezidansın enkazından son durumunu şöyle aktardı:

“lükstü ihtişamlıydı görkemliydi. Cennetten bir köşe olarak adlandırılıyordu. Antakya''nın en gözde yapılarındandı yeni bir yuva almak isteyenlerin en büyük hayaliydi bir de yeni evleneceklerin Rönesans rezidans Cennetten bir köşe olarak satılan bu yapı 6 Şubat''ta yüzlerce insanın cehenneme oldu. 11 katlıydı 250 daireden oluşuyordu.

“YÜZLERCE KİŞİYE MEZAR OLDU”

Bu koca Yapı 6 Şubat''ta yerle bir oldu yüzlerce kişiye mezar oldu. Rönesans rezidansın Daha doğrusu enkazının Aslında enkaz da kalmadı. Tamam da acının ortasındayım artık burada kimse yok. Burası Antakya''nın en meşhur en simge ve en hareketli noktalarındandı altı şubata kadar burada insanların cıvıl cıvıl koşturduğu yüzlerce kişinin oturduğu yeni evlenen çiftlerin yuvasının olduğu çocukların olduğu çocuk sesleriyle yankılandığı Rönesans Rezidansta artık kocaman bir boşluk var sağ tarafta Park alanını görüyoruz.

“MUTLU FOTOĞRAF ALBÜMLERİ ENKAZIN ALTINDA KALDI”

Park alanındaki o numaraları görüyoruz ve orada 6 Şubat''a kadar insanlar arabalarını park ediyordu. İnsanların anıları Hatıraları var bu enkazdan çıkartılan albümler kıyafetler eşyalar çantalar kalemler insanların onlarca eşyası İşte bu alanda çok acı çok sayıda bilgisayar burada görüyoruz dizüstü bilgisayarlar var burada. Bir fotoğraf albümü var dedim ya size bu rezidans yeni evlenen çiftlerin tercih ettiği bir binaydı bu mutlu albümler mutlu fotoğraf albümlere enkazların altında kaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar