Cenk Tosun Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Şenol Güneş son noktayı koydu!

Cenk Tosun Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Şenol Güneş son noktayı koydu!
Bu sezon attığı gollerle adından söz ettiren Beşiktaş'ın golcü ismi Cenk Tosun hakkında Amerika Ligi MLS iddiaları ortaya atılmıştı. 2-1 galibiyet sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş, transfer iddiaları hakkında son noktayı koydu.

Lige ve Türkiye Kupası''na veda eden Beşiktaş''^ta bu sezonun flaş isimlerinden birisi de Cenk Tosun oldu. Premier Lig tecrübesi de bulunan yıldız futbolcu için transfer teklifleri geldiği bilinirken, son talibin ise ABD Ligi MLS''den Chicago Fire olduğu iddia edilmişti.

Yağız Sabuncuoğlu''nun haberine göre, Beşiktaş''ın golcüsü Cenk Tosun''u Chicago Fire istiyor. MLS ekibi, 31 yaşındaki oyuncudan onay alması halinde Beşiktaş ile masaya oturup 2 milyon dolarlık bir teklif yapabilir.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1''lik Ankaragücü galibiyetinin ardından Cenk Tosun''un durumunu değerlendirdi ve şunları söyledi:

"Kendisi kalmak istiyorsa kulüp tutmak ister. Gidecek kalacak demeyi doğru bulmam. Bana sorarsanız kalmalı, gitmesini istemem. Ama gitmek isteyene de "dur" demem. Wout Weghorst''ta olduğu gibi.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar