Cemal Hünal'ın 13 yıllık evliliği sessiz sedasız bitti

Cemal Hünal'ın 13 yıllık evliliği sessiz sedasız bitti
Ünlü oyuncu Cemal Hünal, "Issız Adam" filmindeki unutulmaz performansıyla tanınan Alper karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Uzun süredir evli olduğu eşi Lale Cangal ile yollarını ayırdı.

2008 yılında gösterime giren "Issız Adam" filmindeki Alper rolüyle adını duyuran Cemal Hünal, uzun süredir evli olduğu eşi Lale Cangal ile yollarını ayırdı. 2008 yılında başlayan ve 13 yıl süren evlilikleri, sonlandırma kararıyla noktalandı.

Geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda, "Issız Adam" filminin izleyiciler üzerinde büyük bir etki bıraktığını belirten Hünal, "Benim yüzümden bir sürü evlenip boşanmış insan var; ben ise 20 senedir aynı kadınla beraberim" ifadeleriyle dikkat çekmişti. Bu sözlerin ardından yaşanan ayrılık sürpriz oldu.

640x360.jpg

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un haberine göre, uzun yıllar flört ettikten sonra 2011 yılında evlenen Cemal Hünal ve kendi mücevher markası olan tasarımcı eşi Lale Cangal, tek celsede boşandı. Magazin camiasında şaşkınlık yaratan bu ayrılık, çiftin sevenlerini üzdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar