Cemal Enginyurt'tan Semih Yalçın'a olay sözler!

Cemal Enginyurt'tan Semih Yalçın'a olay sözler!
MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Fındık rekoltesiyle ilgili yaptığı son açıklamayla MHP tarafından partisinden ihraç edilen Cemal Enginyurt Hadi Özışık'ın Youtube kanalına konuk oldu. 

Burada çarpıcı açıklamalarda bulunan Enginyurt, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a çok sert sözlerle yüklenirken MHP'de Meral Akşener'in kazandığı kongreyi de kendisinin iptal ettirdiğini itiraf etti.  

BAHÇELİ'NİN "EVE DÖN" ÇAĞRISI

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz gün İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yönelik yaptığı "eve dön" çağrısını da değinen Enginyurt, "Bu çağrıyı doğru bulmadım. O zaman ben bu kadar mücadeleyi niye yaptım. Silahlar patladı, yumruklar konuştu, hakaretler havada uçuştu" dedi. 

Cemal Enginyurt'un sözlerinden satır başları şöyle: 

Ben şimdi düşünüyorum. İYİ Partili arkadaşlara ben niye küfür ettim diyorum kendi kendime. İnanın çok üzülüyorum. 

Benim Müsavat Dervişoğlu ile Koray Aydın'la ne problemim vardı o zaman. Benim Meral Akşener'le arsa davam mı kan davam mı vardı? 

"KAZANDIKLARI KONGREYİ İPTAL ETTİRDİK" 

Meral Akşener 19 Haziran'da kongreyi 715 imzayla kazandığında ben mahkemeye verdim Milliyetçi Hareket Partisi'ni ve ben iptal ettirdim kazandıkları kongreyi. Ben iptal ettirdim; kazanmıştı. Kazandıkları kongreyi iptal ettirdik. 

"AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİM"

En son Halil İbrahim Oral'la ki adamla milletvekilliği yaptık. Benim abim yaşında adamdı. Ağza alınmayacak küfürler ettim. O küfürleri ederken birileri şerefsizce Allah'a küfür ettiğimi söyledi; onları da Allah'a havale ediyorum. Allah'a küfreden namussuz şerefsizdir. Allah'a küfretmediğim halde etti diyen de namussuz şerefsizdir. 

SEMİH YALÇIN'A SERT SÖZLER

Bakın MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın... Biz yönetime adam yazarken şu İYİ Parti'yi paylaşmış, şu Meral Akşener'le resim paylaşmış diye yönetime yazdığımız adamları almıyordu bir dönem. Şimdi aynı Semih Yalçın, Meral Akşener'i karşılayan Meral Akşener'e konvoy yapan, Meral Akşener'in bayrağını asanları partiye il başkanı yapıyor, ilçe başkanı yapıyor... 

"BİZİ KÖYÜN DELİSİ YAPTINIZ"

O zaman derdiniz neydi kardeşim? Bizi mi milletle kötü ettiniz? Bizi mi millete saldırtıp köyün delisi yaptınız bizi! 

Kaynak: Ciddigazete

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar