Cemaat mensupları bu kez de pavyona girdiler

Cemaat mensupları bu kez de pavyona girdiler
Geçtiğimiz günlerde sokaklarda gezerek meyhanelerde rakı içen kişilere “tebliğ” yapan ve o görüntüleri Youtube üzerinden yayınlayan cemaat üyeleri, bu kez de pavyona girerek pavyon sahibiyle görüştüğü görüntüleri paylaştı.

Hayırların Fethi Derneği adıyla faaliyet yürüten ve kamuoyunda Tebliğciler olarak bilinen cemaat mensupları, daha önce yılbaşı zamanları sokaklardaki insanları çevirip konuştuğu, bildiri dağıttıkları görüntülerle de gündeme gelmişti. Bu kez de bir pavyona girerek, pavyon sahibine “ahireti” anlatan üyeler, “İstanbul’da hocalar pavyona girdi“ başlıklı videoyu yayınlayarak o görüşmeyi paylaştı.

Üyeler pavyon sahibine, “Mevlamız dünyaya getirdi bizi, istiyor ki kulluk edelim onlara. Bilmeliyiz ki Kur’an var, sünnet var, o kadar sıkıntı çekilmiş. Bize yemesi kaldı artık. Her şey hazırlanmış pişirilmiş bize yemesi kaldı sadece” dedi.

ŞARAPEVİNE GİRİP “CEHENNEMİ” ANLATMAYA BAŞLADILAR

Üyeler yılbaşı zamanında alkollü içki satışı yapılan bir ‘şarap evine’ giderek, mağazada çalışanlara “cehennemi” anlattıkları videoyu da “Hocalarımız İstanbul’da bir şarap evini ziyaret ederek orada bulunan çalışanlara Allah c.c. emir ve yasaklarını hatırlattılar. Şarap evinde cübbeli hocalarımızı görenler şok oldu” notuyla paylaşmışlardı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Görüntülerin yayılmasının ardından bir çok sosyal medya kullanıcısı yapılan olaya tepki gösterdi. Kullancılar, “Dini tebliğ için böyle bir yöntem uygun değil, bu bir çeşittir tacizdir” şeklinde yorumlarda bulundular.

yorum1.jpgyorum2.jpgyorum3.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar