Cem Yılmaz’ın gösterisinin fiyatı çok konuşulmuştu! Tuğba Ekinci ünlü şarkıcının konser bilet fiyatıyla kıyasladı... Miktarı az buldu

Cem Yılmaz’ın gösterisinin fiyatı çok konuşulmuştu! Tuğba Ekinci ünlü şarkıcının konser bilet fiyatıyla kıyasladı... Miktarı az buldu
Türkiye'nin ünlü komedyeni Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi "CMXXIV" büyük ilgi görürken, bilet fiyatları sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Yılmaz'ın gösterisinin bilet fiyatlarını az bulan Tuğba Ekinci’den olay olacak paylaşım.

Uzun bir aradan sonra "CMXXIV" adlı yeni gösterisiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın biletleri dakikalar içinde tükenirken bilet fiyatları sosyal medyada çok konuşulmuştu. Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz'ın gösteri bilet fiyatlarını, Ebru Gündeş'in konser bilet ücretiyle kıyasladı. Ekinci bilet fiyatlarını az buldu.

hnbh.jpg

Cem Yılmaz'ın paylaştığı gösteri biletlerinin fiyatları 4.400 TL'den 495 TL'ye kadar değişiyor. Bu fiyatlar, sosyal medyada geniş bir tartışma yaratırken, ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci de konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

cem-yilmazdan-yeni-gosteri-cmxxiv-0yv8.webp

EKİNCİ BİLET FİYATLARINI EBRU GÜNDEŞİN KONSERİYLE KIYASLADI

Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz'ın gösteri bilet fiyatlarını, Ebru Gündeş'in konser bilet ücretiyle kıyasladı. Ekinci, sosyal medya hesabından şu ifadelerle eleştiride bulundu:

"Ebru Gündeşi dinlemeye kişi başı 20 bin veriliyor da, Cem Yılmaz’a niye kişi başı 4 bin mevzu oluyor? En az 10 bin olmalı."

İşte Tuğba Ekinci’nin dikkat çeken o paylaşımı:

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar