Cem Yılmaz'dan Hıncal Uluç'a dikkat çeken mesaj

Cem Yılmaz'dan Hıncal Uluç'a dikkat çeken mesaj
Sabah'ın yazarlarından Hıncal Uluç, kendi gazetesinin yalan haberini ifşa edince komedyen Cem Yılmaz'dan dikkat çeken bir yanıt geldi.

İktidara yakınlığı ile bilinen Sabah'ın yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde kendi gazetesinin inandırıcılığını yitirdiğini söyledi. 

Gazetesinin iktidara eğilimli olmasını normal karşıladığını belirten Uluç, "Haberde bu kadar açık taraf tuttun mu, gazete inandırıcılığını yitirir. Saygınlığına gölge düşer. Benim uğraşım 'İnandırıcılık ve Saygınlık' için, sevgili dostlar. Günlerdir adeta kampanya açtık" ifadelerini kullandı.

Uluç, "Sinek ufak ama mide bulandırıcı. Değer mi, muhabir kardeşlerim? Değer mi?  Editörler? Magazin haberlerinde bile particilik olur mu?. Dünya üzerinde tüm komedyenler muhaliftir. Öyle olmazsanız, güldüremezsiniz ki?” diye yazdı.

Cem Yılmaz’ın yargıya taşıdığı ve "ulaşım engellemesi" aldırdığı fotoğrafın haberini, "Mahkeme Cem'in talebini reddetti" başlığıyla manşetten verdiklerini söyleyen Uluç, haberin aslının öyle olmadığını da sözlerine ekledi.

YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR

Hıncal Uluç'un yazısına ilişkin bir görseli sosyal medyadan paylaşan Cem Yılmaz ise "Ben hiç 'olumlu' birşey yapmadığım içindir. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

cem-yilmaz-twitter-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar