Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasında nafaka krizi!

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasında nafaka krizi!
2013 yılında 20 aylık evliliklerini sonlandıran Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, nafaka dolayısıyla mahkemede karşı karşıya geldi. 2012 yılından bu yana oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, dolar kurunun hızlı artmasından dolayı, nafaka bedelinin 40 bin TL olmasını talep etti. Bu talebi kabul etmeyen Ahu Yağtu, ise Cem Yılmaz'ı icraya verdi.

Nafaka bedelinin düşmesine oldukça sinirlenen ünlü oyuncu Ahu Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz ile davalık oldu. Kendisine 2012 yılından beri ödenen 500 bin TL''lik tazminatın dışında, her ay 10 bin dolar ödeme yapılan Yağtu''nun ödeneği 70 bin TL''ye düşürülünce, Yılmaz''ı icraya verdi.

Cem Yılmaz neden boşandı?

Sekiz yıl boyunca oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, dolar kurunun aşırı artışından sonra nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi''ne başvurmuştu.

Eski eşi Ahu Yağtu''ya dava açan ünlü komedyen, nafakayı Dolar bazında değil artık 40 bin TL olarak ödemek istedi. Mahkeme, Cem Yılmaz''ın 10 bin dolarlık nafakanın azaltılması talebini kısmen kabul ederek, 70 bin TL olarak belirlenmesine hükmetti.

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu''nun davasında yeni gelişme! Nafakayı dolar yerine  Türk Lirası olarak ödemek

Mahkeme kararı sonrası Ahu Yağtu avukatı aracılığıyla kararı İstinaf mahkemesine taşıdı. Ünlü komedyen mahkeme kararı kesinleşmeden nafakayı 70 bin TL olarak yatırınca Ahu Yağtu, eski eşini avukatı aracılığıyla icraya verdi. Ahu Yağtu, nafakanın kanunen 10 bin dolar olarak yatırılması gerektiğini ifade ederek eksik kalan kısmın ödenmesini talep etti.

Cem Yılmaz''dan karşı hamle gecikmedi. İcraya konu olan nafakayı mahkeme kararına göre yatırdığını belirterek hakkında başlatılan icra işleminin kaldırılmasını talep etti.

Cem Yılmaz''ın eski eşi Ahu Yağtu''ya açtığı nafaka azaltılması davasında  karar - Son Dakika Magazin Haberleri

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar