"Cem Karaca'nın Gözyaşları" hakkında yeni gelişme:

"Cem Karaca'nın Gözyaşları" hakkında yeni gelişme:
"Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin gösteriminin durdurulmasını talep eden Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, belirlenen 3 milyon 500 bin TL'lik teminatı yatırdı.

Sanatçı Cem Karaca'nın yaşam öyküsünü anlatan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' isimli filmin, mahkeme kararıyla durdurulması gündemde geniş bir tartışma yaratıyor.

12punto.com.tr'den Arif Hür'ün haberine göre Cem Karaca'nın Feride Balkan'dan olan oğlu Emrah Karaca, konuyla ilgili bir basın açıklamasında bulunarak, "Bu iş için 90 milyonluk bütçeyle hayata geçirilen film, şahsımız tarafından yapılan 3.5 milyon TL'lik yatırım ile gösterimden kalkacak" şeklinde ifadeler kullandı.

Emrah Karaca, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Eğer ilgili kişi tarafından belirlenen 3.5 milyon TL'yi yatırabilirsek, filmin gösterimden kaldırılmasını talep ediyoruz" dedi.

Son gelen bilgilere göre, Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'nın, filmi durdurma kararı için gereken 3.5 milyon TL'lik teminat bedelini yatırdığı belirtildi. Bu durumla birlikte mahkeme kararıyla filmin durdurma süreci resmiyet kazanmış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar