Cem Garipoğlu yaşıyor mu öldü mü! Babası Mehmet Nida Garipoğlu'ndan şaşırtan istek!

Cem Garipoğlu yaşıyor mu öldü mü! Babası Mehmet Nida Garipoğlu'ndan şaşırtan istek!
2009 yılında sevgilisi Münevver Karabulut’u korkunç bir şekilde öldüren Cem Garipoğlu’nun babası Mehmet Nida Garipoğlu’nun savcılıktan isteği ortaya çıktı.

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut, sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından öldürüldü. Türkiye’nin yüreğini yakan olayın ardından Cem Garipoğlu 197 sonra kendi isteğiyle teslim oldu. Ancak cezaevinde 10 Ekim 2014'te intihar etti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'ndan şaşırtan bir istek geldi.

259b7367047e01682d56aa621b7103b4-840.jpg

Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, cezaevinde 9 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını istedi ancak isteği reddedildi.

Önce Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı ardından Sulh Ceza Hakimliği, ardından ise Adalet Bakanlığı'na yapılan kanun yararına bozma başvuruları reddedildi.

0x0-cem-garipoglunun-babasindan-flas-dilekce-mezar-acilsin-tartismalar-bitsin-1699241289410.jpg

Bu kararın ardından Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmeyip yurt dışına firar ettiği iddiaları ortaya çıkıtı.

"Cem Garipoğlu yaşıyor mu öldü mü?" sorusunun cevabını yıllardır merak ediliyor.

nb.jpg

Baba Garipoğlu avukatı aracılığıyla Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na oğlunun mezarına "Feth-i Kabir" DNA eşleştirmesi yapılsın talebinde bulundu.

KOMPLE TEORİSİ

Konuyla ilgili halen magazin programcıları dahi özel konukların davet edilip, konuya ilişkin programlar yapıldığını söylenen dilekçede, "Toplumun belirli bir kesiminde karşılık bulması ve günümüz tabiriyle 'tık' alması sebebiyle olaya ilişkin geçmişte yaşananlar, sosyal medya ortamlarında komplo teorisi niteliğinde asparagas haberler aracılığıyla çarpıtılarak yayılmakta ve bu komplo teorileri bir noktadan sonra şehir efsanesi haline gelerek toplumun geniş bir kesiminde karşılık bulmakta ve bu yalanlara itibar edilmekte, sonuç olarak müvekkilin oğlunun ölmediğine, cezaevinden kaçırıldığına toplum inandırılmaktadır" denildi.

resized-31863-294b8effmun.jpg

Mehmet Nida Garipoğlu'nun da oğlunu kaybetmiş bir baba olduğuna dikkat çekilen dilekçede, olayın üzerinden geçen zaman rağmen acısının küllenmesine izin verilmediği, gerçek dışı ithamlarla ailenin de toplum yanlış yönlendirilerek cezalandırıldığı vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar