Çekmeköy'de sokak ortasında kadına silahlı saldırı

Çekmeköy'de sokak ortasında kadına silahlı saldırı
Çekmeköy'de henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından Çiğdem S.'ye silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Çekmeköy'de saat 19.30 sıralarında Çamlık Mahallesi Çuhadar Sokak üzerinde meydana gelen olay, bölgede büyük endişeye neden oldu.

İddialara göre, Çiğdem S. evinin önünde bulunduğu sırada ansızın kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından silahla ateş açıldı. Çiğdem S. kanlar içinde yerde yığılırken, saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı. Sokakta yaşanan dehşet anları, çevre sakinlerini ve olayı görenleri dehşete düşürdü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı kadını ambulansla Şehit Prof. Dr. Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Çiğdem S.'nin vücuduna isabet eden iki kurşun nedeniyle hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

istanbul-cekmekoyde-sokak-ortasinda-ka-29037-3.jpgPolis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunarak delil topladı. Ayrıca, çevrede güvenlik önlemleri alınarak sokak çıkışlarına şerit çekildi. Kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşanan bu üzücü olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, polisin, saldırganın kimliğini belirlemek ve olayın nedenini ortaya çıkarmak için yoğun bir çalışma yürüttüğü bildirildi. Çekmeköy sakinleri ise endişe içinde yaşanan bu olayın ardından sokaklarında güvenliği sağlamak adına polis ekiplerine destek olmayı sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar