Cehaletiyle alay konusu olan Türkiye güzeli Şevval Şahin'den olay açıklamalar

Cehaletiyle alay konusu olan Türkiye güzeli Şevval Şahin'den olay açıklamalar
MISS Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin katıldığı "Sorgu Sual” programında “İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?", "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına yanıt veremeyince stüdyoyu terk etmişti.  Şevval Şahin gündem olmasının ardından flaş bir açıklama yaptı.

MISS Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin katıldığı "Sorgu Sual” programında “İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?", "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına yanıt veremeyince stüdyoyu terk etmişti.  Şevval Şahin gündem olmasının ardından flaş bir açıklama yaptı.

Şahin açıklamasında şunları söyledi:

"Ben o programa bir sosyal sorumluluk projesi söz konusu olduğu için katıldım. Bir anlaşma yapmıştık benim rahatsız olduğum sorular sorulmayacaktı. Ama soruldu, korona virüs konusu, parti soruları, sevgilimle ilgili sorular, Türklüğümü sorgulayan sorular...

İlk etapta tabii ki gerildim. Bu sebeple de menejerime gittim. Stüdyoyu terk edecektim etmedim ama edecektim. Çünkü onlarla anlaştık onlar bana söz verdi, kadına şiddete karşı olduklarını bana söylediler onlara inandım işin için de sosyal sorumluluk olduğu için de izin verdim.

İstemediğim soruları yayınlamayacakları ama yayınladılar. O yüzden dava açıyorum. Okey İstiklal Marşı'nı söylemedim; so what? Ben televizyonda İstiklal Marşı'nı söylesem bu beni örnek Türk kadını mı yapıyor?"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar