Cedi Osman'ın aldığı tektaşın fiyatı belli oldu

Cedi Osman'ın aldığı tektaşın fiyatı belli oldu
Oyuncu sevgilisi Ebru Şahin'e evlenme teklifi eden ünlü basketbolcu kesenin ağzını açtı.

Uzun süredir beraber olan ikiliden mutlu haber geçtiğimiz günlerde geldi. Kapadokya'da romantik bir evlenme teklifi eden Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin için hiçbir masraftan kaçınmadı. Sevgilisine aldığı 5 karatlık yüzüğün fiyatı dudak uçuklattı. Cleveland Cavaliers'ten yıllık 8 milyon dolara yakın ücret alan Cedi Osman, tektaşa tam 1 Milyon TL verdi.


EVLİLİK KARARI ALDILAR

Geçtiğimiz aylarda final yapan Hercai dizisindeki Reyyan rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ebru Şahin, 1,5 yıldır Cedi Osman ile aşk yaşıyor. İlişkisini gözler önünde yaşayan ve en romantik anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan ikili, evlilik kararı aldı. Özel bir jet kiralayarak sevgilisini Kapadokya'ya götüren Cedi Osman, gün doğumunda evlilik teklifi etti.

1 MİLYON TL'LİK 5 KARAT YÜZÜK

Fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem olan çifte tebrik mesajları yağdı. Cleveland Cavaliers'tan yıllık 8 milyon dolara yakın bir rakam kazanan basketbolcunun yüzük için ödediği miktarda ortaya çıktı. Cedi Osman'ın, Ebru Şahin'e taktığı yüzüğün 5 karat ve değerinin de yaklaşık 1 milyon TL olduğu konuşuluyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar