Çatalca’da hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı

Çatalca’da hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı
Çatalca'da meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı.

Çatalca'da yaşanan kaza sonucunda otomobilde bulunan 5 kişi yaralanırken, hızla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye taşındı.

Olay, TEM Otoyolu, Büyükçekmece-Çatalca yol ayrımı Edirne istikametinde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, O.Y. tarafından idare edilen 34 HCP 289 plakalı hafriyat kamyonu ile M.L.G. yönetimindeki 34 KB 7784 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada savrulan otomobil, yol kenarındaki bariyere çarptıktan sonra durdu.

Olay yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde bulunan 5 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın etkisiyle trafik kontrollü olarak sağlandı. Otomobil, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Hafriyat kamyonu sürücüsü O.Y., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Yaralıların sağlık durumları ise hastanede yapılan müdahalelerin ardından netlik kazanacak. Trafik kazasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar