Canlı yayında Sinan Oğan'dan flaş dolar çağrısı: Çık listeyi açıkla

Canlı yayında Sinan Oğan'dan flaş dolar çağrısı: Çık listeyi açıkla
Tüm Türkiye günlerdir İSO Başkanı ile TCMB Başkanı Kavcıoğlu arasında yaşanan 'dolar alan şirketler' tartışması ile çalkalanırken, siyasetçi Sinan Oğan'dan Şahap Kavcıoğlu'na flaş bir çağrı geldi. Canlı yayında Kavcıoğlu'na seslenen Oğan, ''Elimde dediğin listeyi açıkla'' dedi.

CANLI YAYINDA FLAŞ DOLAR ÇAĞRISI: AÇIKLAYIN ARTIK

Doların yükselmesi nedeniyle sorumluluğu kendi omuzlarından atmak isteyen AKP, suçu bu kez de kredi alan şirketlere attı.

İstanbul Sanayi Odası''nın düzenlediği bir etkinliğe katılan Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, İSO Başkanı tarafından kendisine yöneltilen kredi eleştirisi sonrası sözü alarak, ''''Bankalardan aldığı kredilerle gidip dolar alan şirketlerin listesi elimizde'''' demişti.

Yaşanan bu gelişme üzerine tv100 ekranlarında konuşan siyasetçi Sinan Oğan, Şahap Kavcıoğlu''na seslendi.

''''ÇIK LİSTEYİ AÇIKLA''''

Oğan, açıklamasında şunları kaydetti;

Buradan Sayın Kavcıoğlu’na çağrıda bulunuyorum, çık listeyi açıkla. Üretim amaçlı birisine kredi vermişsen, o üretim amaçlı değil de başka amaçlı kullanmışsa çık açıkla. Kim bu?.  krediyi verirken hangi siyasiler aracı oldu çık onu da açıkla cesaretin varsa. Senin işin bankaların verdiği kredinin doğru kullanıldığını denetlemektir. Hangi banka bunu amacı dışında kullanmışsa o bankaya ceza keseceksin, gereğini yapacaksın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar