Canlı yayında ortalık karıştı! Tanju Özcan ile Eren Erdem birbirine girdi

Canlı yayında ortalık karıştı! Tanju Özcan ile Eren Erdem birbirine girdi
CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem arasında canlı yayında tartışma çıktı. Özcan'ın kendisine yönelik "2'nci sınıftan terk" iddiasına hatırlatan Erdem, onun yalancı olduğunu ve kendisini muhatap almadığını belirtirken, Özcan’dan Erdem’e yönelik "İnanılmaz seviyesiz bir adamsın" çıkışı geldi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

tv100’de yayınlanan 'Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık' programına, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ve Siyasal İletişimci Ferhat Murat konuk oldu.

Programda telefon bağlantısıyla katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem ile Kılıçdaroğlu’na yönelik değişim söylemlerinin ardından partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında tartışma çıktı.

"SENİN BİR İDEOLOJİN VAR MI?"

Eren Erdem, CHP'deki danışman atamalarına ilişkin açıklama yaparken, Tanju Özcan kendisine "Genel Başkan kaç danışmanı olduğunu biliyor muydu?" sorusunu sordu.

Kendisine yöneltilen soruyu kimin sorduğunu merak eden Erdem, aldığı cevap sonrasında, Özcan’ın "İlkokul terk" iddiasını anımsatarak onu muhatap almadığını söyledi. Erdem’in sözlerine sinirlenen Özcan ise, "Acaba verecek cevabın olmadığı için olabilir mi? Senin bir ideolojin var mı?" şeklinde konuştu.

"İNANILMAZ SEVİYESİZ BİR ADAMSIN"

Gerginliğin giderek arttığı anlarda, Erdem, Özcan'ın verdiği cevabın ardından, "Bilimsel makalelere konu olmuş bir siyasetçiyim. Tanju Bey üniversite bitirmiş ama geldiğimiz noktada, Tanju Bey gibi arkadaşlarımız başörtülü kadınları tahkir ettiği, aşağıladığı için o insanların kalp kırıklıklarını, kırgınlıklarını giderme adına özel bir çaba içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

"İnanılmaz seviyesiz bir adamsın" sözleriyle tartışmanın fitilini ateşleyen Özcan, Erdem’e şunları söyledi: “Kaç tane danışmanı vardı diye soruyorum. ‘4 Haziran’da kaç tane danışmanı vardı Genel Başkanın’ diye soruyorum. Kaç kişiyi milletvekili yaptı, 4.5 yıldır belediye başkanıyım öğrenemedim. Senin ideolojin nedir, hala bilmiyorum."

İkilinin hararetlenen sözlü atışmalarına ise program sunucusu Erdoğan Aktaş müdahale ederek son verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar