Canlı yayında ortalık bir anda karıştı... Küfürler, hakaretler havada uçuştu! Esra Erol dayanamadı stüdyodan çıkardı

Canlı yayında ortalık bir anda karıştı... Küfürler, hakaretler havada uçuştu! Esra Erol dayanamadı stüdyodan çıkardı
Gündüz kuşağı programı olan Esra Erol, işlediği her konuyla gündeme geliyor. Bu sefer, yaklaşık bir sene önce evlenen Emine Polat ve Hüseyin Polat, Esra Erol'da programına damga vurdu. Hüseyin Polat, karısıyla barışmak için yardım talep ettiği anlarda, stüdyo birdenbire karıştı.

Atv ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Esra Erol, her bölümüyle dikkat çekiyor. Bu bölümde, evi terk eden eşi Emine Polat'ı aramaya gelen Hüseyin Polat'ın anlattıkları programa damga vurdu.

CANLI YAYINDA ORTALIK KARIŞTI

Hüseyin Polat, eşine olan bağlılığını dile getirirken, "Giyim tarzımdan günlük bakım rutinime kadar birçok alanda değişiklik yaptım, ama eşimin neden ayrıldığını anlayamadım" diyerek gözyaşları içinde Esra Erol'dan yardım istedi.

18608798-728xauto.webp

'SARI PAPATYAM DİYORDUM...'

Gözyaşları arasında konuşan Hüseyin Polat, "Ona sarı papatyam diyordum, iki gözümün çiçeği. Onun için her şeyi yaptım, ama o gitti" dedi.

Geçtiğimiz gün canlı yayına telefonla bağlanan Emine Polat ise, kızının geleceği için evlendiğini belirterek, "Onu hiç sevmedim, sadece kızım için katlandım. Hüseyinsiz hayatımı yaşayacağım" sözleriyle herkesi şaşırttı.

jij.jpg

"İÇ GÜVEYSİ OLDUĞUM İÇİN..."

Hüseyin Polat ise, "Karım iç güveysi olduğum için beni eziyor. Emine'den ayrılmayacağım. Bana maddi destek sağlayın" dedi.

pp.jpg

‘SARI PAPATYAM DEDİM ‘KAKTÜS’ ÇIKTI

Canlı yayında eşler arasındaki gerginlik tırmandı. Stüdyoda birbirlerine doğru yürüyen eşler, çalışanlar tarafından ayrıldı. Hüseyin Polat, 'Sarı papatyam' dedim, 'kaktüs' çıktı. Ben artık eşimden boşanmak istiyorum" dedi.

hy.jpg

ESRA EROL KONUĞU STÜDYODAN ÇIKARDI

Esra Erol, Emine Polat'ın küfürlerine kayıtsız kalamadı ve konuğu stüdyodan çıkardı. "Ağır tahrik ediyor, özellikle küfür ediyor, bilinçli yaptığının farkındayım" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar