Canlı yayında Erdoğan aradı! Apar topar yayından alındı

Canlı yayında Erdoğan aradı! Apar topar yayından alındı
Gazeteci Hande Fırat'ın sunduğu programa gelen telefon gündeme oturdu. Gazeteci Fırat'ın programı sunarken kendisine gelen telefon sonrasında ekrandan alınması ve 4 dakika boyunda ekrana gelmemesi dikkat çekmişti. Hande Fırat'ı arayan kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğu öğrenildi.

CNN TÜRK ekranlarında ''Gece Görüşü'' programını sunan Hande Fırat, canlı yayın sırasında gelen telefon üzerine, ne yapacağını şaşırdı. Fırat''ın, ekrandan alınması için rejiye el işareti yaptığı görüldü. Hande Fırat’ın bu gelişmenin ardından yaklaşık 3-4 dakika ekranda gözükmemesi dikkat çekti.

Hande Fırat''a ulaşan Medyaradar''dan Cezmi Sayılgan, telefonun kimden geldiğini sordu. Fırat ise "Canlı yayında Cumhurbaşkanı aradı, yayını rejiye kestiremediğim için telefonu açmak zorunda kaldım" dedi.

Erdoğan''ın Hande Fırat''ın bayramını kutlamak için aradığını öğrendiğini belirten Sayılgan, şunları yazdı: "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hande’nin yayında olduğundan haberi yokmuş. Yayında olduğu için bir paravanın arkasından kısık sesle konuşan Hande Fırat’a ''Neden kısık sesle konuşuyorsun'' diye sormuş Cumhurbaşkanı Erdoğan hatta. Başarılı sunucu da canlı yayında olduğunu söyleyince ''Öyle mi, yayına devam et'' deyip görüşmeyi sonlandırmış."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar