Canlı yayında doğan yavruya bu ismi verdiler

Canlı yayında doğan yavruya bu ismi verdiler
Meksika'da bir filin doğum anı canlı olarak yayınlandı. Yavru file, görüntülü konuşma uygulaması olan 'Zoom' adı verildi.

Doğum anı canlı yayınlanan fil yavrusuna görüntülü konuşma uygulaması olan 'Zoom' adı verildi. AFP’nin haberine göre, annesinin yanında bol bol vakit geçiren Zoom, Namibya’daki avcı tehdidinden kurtarılan fil sürüsünün sekiz yıldır barındırıldığı Puebla Safari Parkı’nda doğan altıncı fil oldu.

Başkentin güneydoğusunda bulunan parkın yöneticisi Frank Carlos Camacho, filin doğumunu izlemenin zor olduğuna dikkat çekti. Camacho’nun yönettiği park, fillerin tamamen Afrika kıtasına dönmesini amaçlıyor. Safari parkının yöneticisi, “Onlar bize değil doğaya ait” ifadelerini kullandı.

Camacho, her ne kadar filleri Afrika’ya göndermek isteseler de bunun şimdiki şartlarda zor olduğunu belirtti. Covid-19 pandemisi nedeniyle neredeyse tüm şirketler evden çalışma düzenine geçmiş, toplantılar internet üzerinden görüntülü olarak yapılmaya başlanmıştı. ‘Zoom’ da en çok tercih edilen uygulamaların başında geliyordu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar