Canik’te bilim ve teknoloji heyecanı

Canik’te bilim ve teknoloji heyecanı
Samsun Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde düzenlenen Ara Tatil Eğitim Programı, öğrencilerin yoğun katılımıyla tamamlandı.

Ara tatil döneminde bilim ve teknoloji alanında eğitim almak isteyen öğrenciler Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’ne akın etti. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde özel olarak oluşturulan atölye ve keşif alanlarında, bilim ve teknoloji alanında eğitim alan, deney ve gözlem çalışmaları gerçekleştiren öğrenciler, eğitici ve eğlenceli aktivitelerle bir araya geldi.

MİNİKLER DENEY YAPTI

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde düzenlenen Ara Tatil Eğitim Programı ile çocukların tatil dönemini verimli bir şekilde geçirdiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz Ara Tatil Eğitim Programımızla, çocuklarımızı bilim ve teknoloji alanında eğitimlerle buluşturduk. Çocuklarımız, belediyemiz eğitmenleri eşliğinde deney ve gözlem çalışmaları gerçekleştirdiler. Yeni nesil teknolojileri deneyimleme ve öğrenme imkânı buldular. Ara tatil dönemini etkili ve verimli bir şekilde geçiren öğrencilerimiz, ayrıca yeteneklerini keşfetmiş oldular. Ara Tatil Eğitim Programımıza yoğun bir ilgiyle katılan tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. İlçemizde çocuklarımız ve gençlerimizin bilim ve teknolojiyle buluşacağı, eğlenirken öğreneceği eğitimler, aktiviteler eğitici ve eğlenceli programlar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar