Canice katledilen Eros’un katili için imza kampanyası başlatıldı

Canice katledilen Eros’un katili için imza kampanyası başlatıldı
Başakşehir'de bir asansörde Eros adlı kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının ertelenmesi ve serbest bırakılması üzerine imza kampanyası başlatıldı.

Eros isimli kediyi caniye tekmeleyerek katleden İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının ertelenmesi ve serbest bırakılması üzerine birçok ilde hayvansever dernekleri tarafından protesto eylemleri düzenlendi.

erosa-saldiri-scb5.jpg

Bu tepkilerin yanı sıra, dünyaca ünlü imza kampanyası platformu olan 'change.org.tr' üzerinden de #ibrahimkeloğlantutuklansın #KediKatili etiketleriyle bir kampanya başlatıldı.

Kampanyanın amacı, Keloğlan'ın cezasının artırılması ve tutuklanması için toplumun desteğini sağlamaktı. Kampanya metninde, "İstanbul'da asansörde vahşice bir kediyi öldüren İbrahim Keloğlan'ın cezasının ertelenerek serbest bırakılması kabul edilemez. Bu tür suçlara karşı caydırıcı cezalar uygulanmalıdır" şeklinde açıklamalar yer aldı.

kedi-katilinin-tutuklanmasi-icin-250-bin-14973.jpg

Kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından imzalanan kampanya, toplumun bu tür suçlara karşı duyarlılığını gösterdi. İmza sayısının 250 bine yaklaşmasıyla birlikte, adaletin sağlanması ve hayvanlara karşı işlenen suçlara caydırıcı cezaların verilmesi talebi yüksek sesle dile getirildi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar