Can Yaman’ın Sandokan dizisi 22 Nisan’da sete çıkıyor

Can Yaman’ın Sandokan dizisi 22 Nisan’da sete çıkıyor
Uzun süredir merakla beklenen Can Yaman'ın yeni dizisi "Sandokan"ın çekimleri başlıyor.

Oyuncu Can Yaman, İtalya'da oyunculuk kariyerini sürdürürken bu kez İngilizce bir diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Yaman, Viola Come il Mare’nin 2. sezon çekimlerinin ardından şimdi de "Sandokan" dizisi için kamera karşısına geçecek. 22 Nisan'da sete çıkacak olan Yaman, aylardır dizi için özel bir hazırlık sürecinde bulunuyor.

Oyuncu, diyet ve günlük sıkı antrenmanlarla 10 kilo vererek formunu zirveye taşıdı. Ayrıca dövüş, kılıç ve dans dersleri alarak karakterine tam anlamıyla hazırlandı. Senaryo için uzun saatler çalışan Yaman, bu kez İngilizce performansıyla dikkatleri üzerine çekecek.

İtalyanca'nın yanı sıra İngilizceyi de ana dili gibi konuşan Can Yaman, "Sandokan" dizisinde El Turco'dan sonra ikinci kez İngilizce bir başrol karakterini canlandıracak. Jan Maria Michelini'nin yöneteceği dizi, 1800'lü yıllarda geçecek ve bir bölümü Roma'da çekilecek. Deniz sahneleri için ise Napoli ve hatta Madagaskar gibi farklı bölgelere seyahat edilecek. Dizi çekimlerinin ağustos sonunda tamamlanması planlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar