Can Tanrıyar’ın yeni hedefi iş insanları oldu! Eğitim gönüllüsü Enver Yücel'e tehdit dolu paylaşım!

Can Tanrıyar’ın yeni hedefi iş insanları oldu! Eğitim gönüllüsü Enver Yücel'e tehdit dolu paylaşım!
Bir zamanların ünlü ismi Can Tanrıyar, bu kez iş insanlarına yaptığı tehdit ile gündemde. İş ortağı ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sahibi olduğu televizyon kanalına haciz gelen Tanrıyar, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı (BUEK) Enver Yücel’i hedef aldı.

Uçankuş adlı internet sitesinin sahibi Can Tanrıyar''ın iş insanlarını tehdit ettiği ortaya çıktı. Ortağıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle yöntemindeki televizyon kanalına haciz geldiği öğrenilen Tanrıyar''ın aynı zamanda Uçankuş adlı internet sitesiyle pek çok kişiyi hedef gösterip, tehdit ve iftira dolu haberler hazırlattığı öğrenildi.

''PARA KOPARMAK'' İÇİN TEHDİT DOLU PAYLAŞIM

Medyaradar''da yer alan habere göre, iş insanlarına tehdit dolu mesajlar yazan ve paylaşımlar yapan Can Tanrıya''ın televizyon kanalı kurmak için pek çok iş insanını tehdit ederek ''para koparmak'' uğraşında olduğu vurgulandı. Kanalı haciz edildikten sonra Adalet Bakanı ve yardımcıları dahil, hakim, savcı, avukat ve memurlara kadar herkese saldıran Tanrıyar’ın açıkça eğitim gönüllüsü Enver Yücel’i internet sitesi ve Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla tehdit ettiği görüldü.

Tanrıyar’ın iş insanlarına saldırarak ‘para koparma’ peşinde olduğu ve bu sayede TV kanalı kurmak istediği iddia edildi.

İşte söz konusu o haber:

EŞİ HAKARET CEZASI ALMIŞTI

Uçankuş''un sahibi Can Tanrıyar’ın yeni eşinin kendisinin belki de yüzlerce kez haber yaptığı türde bir skandala karıştığı ortaya çıkmış. Tanrıyar ile evlenen Tamar Tanrıyar (Oner) açılan dava sonucunda mahkeme tehdit ve hakaretten ceza vermişti.

ÇALIŞANLARA MAAŞLARINI ÖDEMEDİ

Can Tanrıyar, maaşlarını ve SSK ücretlerini ödemediği televizyon kanalında çalışan 80 kişi ile davalık oldu.

BORÇLARINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN YAYINI KESİLDİ

Geçtiğimiz mart ayı başında tüm eşyalarına haciz işlemi uygulanan Can Tanrıyar''ın sahibi olduğu Uçankuş TV''nin yayını Türksat''a olan borçları nedeniyle durdurulmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar