Can Selçuki kimdir? Can Selçuki kaç yaşında, nereli?

Can Selçuki kimdir? Can Selçuki kaç yaşında, nereli?
Son zamanlarda seçim anketleri ile gündeme gelen Can Selçuki insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internete Can Selçuki'nin hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Can Selçuki kimdir? Can Selçuki kaç yaşında, nereli?

Can Selçuki kimdir?

Kamuoyu araştırmacısı Can Selçuki seçim döneminin yaklaşması ile birlikte anketlerle gündeme gelmeye başladı. Birçok insan araştırmacı Can Selçuki'nin hayatını ve kariyerini merak ediyor. Peki Can Selçuki kimdir? Can Selçuki kaç yaşında, nereli?

CAN SELÇUKİ KİMDİR?

İzmir Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Can Selçuki, akademik kariyerine başlamıştır. Ekonomi alanında yüksek lisans derecesini Bocconi Üniversitesi'nden almıştır. Daha sonra 4 yıl boyunca Dünya Bankası Ankara Ofisi'nde ekonomist olarak görev yapmıştır.

Can Selçuki'nin çalışmaları arasında Türkiye'nin bölgesel yatırım ortamını araştıran kapsamlı bir anket ve analiz çalışması ile firmaların yönetim kalitesini ölçen bir anket çalışması bulunmaktadır. Ayrıca, Türkiye ve Azerbaycan'da kamu ve özel sektörle rekabetçiliği arttırmaya yönelik çalışmalarda bulunmuştur.

Dünya Bankası öncesinde, Brüksel merkezli Avrupa Politikaları Çalışmaları Merkezi'nde (CEPS) ekonomist olarak çalışan Can Selçuki, Türkiye'de ticaretin rekabetçiliği, bölgesel rekabet ve inovasyon politikaları üzerine makale ve raporlar kaleme almıştır.

Can Selçuki şu an Ekonomi ve Dış Politika Araştırma Merkezi (EDAM) yönetim kurulu üyeliği yapıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar