Camide alkol alıp, "Allah ile dertleştim" demişti: O provokatör kıskıvrak yakalandı!

Camide alkol alıp, "Allah ile dertleştim" demişti: O provokatör kıskıvrak yakalandı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir camide alkol kullandığını gösteren fotoğraf paylaşan ve "3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse" diye yazan şüpheli S.Y.Ö'nün yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından, zanlının yakalandığına ilişkin görüntüleri de paylaşarak, şunları kaydetti:

"Sosyal medyada camide alkol kullandığını gösterir fotoğraf paylaşan ve '3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse...' diye yazan S.Y.Ö. adlı şahıs İstanbul'da emniyet mensuplarımızca yakalanmıştır. Kahraman Türk polisi her suçluyu bulup yakaladığı gibi bu şahsı da bulup yakalamıştır, adalete teslim etmiştir. Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin."

vali1.jpg

"ÇANTAMDAN ÇIKARIP İÇTİM"

Reddit isimli sosyal medya platformunda skandal fotoğrafı paylaşan şüpheli, "Alt kat boştu. Ben de çantadan çıkardım içtim. İstanbul'un çok işlek bir semtinde ama boş bir cami" dedi. "Nasıl becerdin bunu?" şeklindeki bir yoruma da cevap veren şüpheli, "Atatürk'e ekber' dedim cesaretimi topladım girdim içeri" ifadelerini kullandı.

"BULURLARSA PAŞA PAŞA GİDER İFADE VERİRİM"

Şahıs son olarak, "3 bin 200 küsur caminin kameralarına ayrı ayrı baksınlar, bulduklarında paşa paşa karakola ifade vermeye giderim" dedi.

SKANDAL FOTOĞRAFA TEPKİ YAĞDI

Söz konusu skandal fotoğraf sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kullanıcılar şahsın bir an önce bulunmasını isteyerek onlarca yorum yaptı. İşte o yorumlardan bazıları:

yorum.jpg

twit-2.jpg

twit-3.jpg

twit-4.jpg

twit-5.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar